Estrenem disseny amb aquest InfoValldoreix que com podràs comprovar està ben atapeït de contingut. Seguim amb el nostre pla per millorar el dia a dia de la vida a Valldoreix. Des dels últims passos per acabar amb l’enderrocament de les Torres d’Alta Tensió, passant per la presentació del nou circuit ‘Sumant capacitats’, dos reportatges, un sobre la Festa Major i un altre sobre la Brigada d’Obres, i una entrevista a Clara Caso, directora del Ferran i Clua.

A banda, dediquem un espai per tornar a aclarir alguns aspectes de la nova Centralitat. Crec que per seguir avançant com a vila necessitem un debat plural i a la vegada rigurós. És per això que oferim un contrast entre aquelles idees falses que de forma negligenti per diferents vies s’han anat publicant, i la informació veraç sobre el que és i el que suposa un projecte tan important com aquest.

Per últim hi trobareu una anàlisi detallada sobre una actuació que s’havia convertit en un dels grans objectius d’aquest govern. La instauració de capes de rodament d’asfalt a 26 carrers de Valldoreix. Sens dubte un avenç i una millora que repercutirà en la millor del benestar dels veïns.