Aquesta és la fotografia de l’equip de govern que vàrem utilitzar per a la promoció del procés participatiu del 9N. Va ser la nostra formar de deixar palès que tot l’equip de govern en bloc estàvem a favor de la campanya posada en marxa per la Generalitat de Catalunya, que sota el lema ‘9N 2014. Tu participes. Tu decideixes’ pretenia mobilitzar la ciutadania per anar a votar el proper diumenge. Una convocatòria que, com ja sabeu, va esdevenir tot un èxit.

Aquesta iniciativa, que també pretenia promoure i mobilitzar a tots els valldoreixencs i valldoreixenques, seguia la línia d’accions que des de l’EMD es van impulsar per donar suport a la celebració del 9N, com l’aprovació d’una moció de suport a la llei de consultes no referendàries, la concentració de rebuig per la suspensió d’aquesta mateixa llei per part del Tribunal Constitucional, i en última instància amb la posada en marxa d’un servei d’autobusos que va facilitar l’accés als punts de votació de tots els habitants de la vila.

Però més enllà del resultat del 9N i de les accions que hem anat impulsant, penso que la fotografia captura molt bé la imatge d’un govern que és heterogeni, que encara els reptes amb idees noves i ambicioses, i que mira endavant i es compromet de debò amb el futur de la vila i del país.