Aquest proper 14 de desembre a Valldoreix se celebrarà la IV cursa ‘Sumant Capacitats’. La sortida serà a les 10h. a la Zona Esportiva del C/Brollador i està adreçada a tots els públics però especialment a aquells col·lectius de persones amb necessitats especials, com ara dificultats visuals, auditives o mobilitat reduïda. Comptarem amb dos circuits, un recorregut a peu de 4,75 km. i un de 3,6km. per a persones amb dificultats de mobilitat. Es poden fer ses inscripcions a través del web de l’Anna Vives.

Es tracta d’un acte molt especial i que, deixeu-m’ho dir, em fa una especial il·lusió. La pràctica de l’esport mentre es gaudeix de la natura són activitats que han d’estar a l’abast de tothom. La inauguració dels tres circuits adaptats per a persones amb necessitats especials és el fruít del treball conjunt entre l’EMD i la Fundació Itineràrium de l’Anna Vives. Una iniciativa, la d’aquest tipus de circuits, a la que cada vegada s’hi sumen més municipis –com explicava fa uns dies TV3 en aquest reportatge- i que crec firmement que Valldoreix hi havia de ser com un dels pioners.

A més, la cursa tindrà un segon objectiu ja que formarà part del programa d’activitats solidàries de La Marató de TV3. Tot i que la inscrició és gratuïta per a tots els participants, les entitats organitzadores volem animar als participants a fer un donatiu solidari amb La Marató, que enguany recollirà fons per lluitar contra les malalties del cor.

Per últim, no voldria oblidar de fer una menció a totes i cadascuna de les entitats patrocinadores de la cursa. Des de Paidos, que posarà les botifarres que es repartiran entre tots els participants al final de la cursa, Bonaparte Pa i Dolç, que el·labora el pa per fer els entrepans, Zanuy Tex-mex, que donen l’aperitiu d’snaks, PimPamVideo!, que ha el·laborat el vídeo promocional de la cursa, Arnau Vegué, fisioterapeuta que assessorarà i informarà durant tot l’any als participants dels circuits, i al Complex Esportiu, que lliurarà als participants una entrada gratuïta per fer ús de la piscina coberta. Moltes gràcies a tots!