Benvolguts i benvolgudes,

Després de les eleccions municipals i de la constitució del nou govern de l’EMD de Valldoreix, primer de tot us haig d’agrair la nova confiança dipositada en el meu equip i jo com a President. Agrair de nou la possibilitat de governar el meu poble durant quatre anys més i poder gaudir d’una tasca com aquesta.

Tal com vàrem exposar en la nostra campanya i el meu equip en el Ple d’investidura tenim la voluntat de desenvolupar els següents punts estratègics per a la vila de Valldoreix:

  1. Desenvoluparem els projectes estratègics per la vila: urbanització Av. Baixador, recuperació del patrimoni històric, Centralitat, Parc del CAP, rotonda del Pg. Rubí amb Pg. Olabarria, Projecte de Monmany, sempre comptant amb la participació de la ciutadania.
  2. Adequarem el camp de futbol i enllaçarem les zones esportives.
  3. Destinarem l’1% del pressupost obert a participació, sempre seguint en la línia de treballar per a l’eficiència i la racionalització dels recursos públics.
  4. Seguirem augmentant els efectius policials per a la seguretat dels valldoreixencs, i impulsarem un nou pla de civisme ciutadà.
  5. Elaborarem un projecte en comú amb el col·lectiu jove per trobar solucions als seus reptes i les seves inquietuds.
  6. Continuarem amb la recuperació i la promoció dels camins verds.
  7. Seguirem invertint en cultura de qualitat i proximitat, donant suport a totes les entitats culturals i associacions veïnals, així com als veïns i veïnes de Valldoreix no associats.
  8. Potenciarem la col·laboració, el treball i el suport a tot el sector educatiu i invertirem en més i millors instal·lacions educatives.
  9. Mantindrem la col·laboració amb els horts solidaris per tal de seguir ajudant a completar els ajuts alimentaris solidaris a Càritas.
  10. Valldoreix, una vila que mira el futur. Treballarem per una vila sostenible, eficient energèticament i respectuosa amb el nostre entorn.

Ja en el meu discurs de presa de possessió com a president de l’EMD de Valldoreix, Josep Puig, em vaig mostrar contrari a utilitzar la majoria absoluta assolida al plenari per governar sense comptar amb l’oposició així que compto amb ells per desenvolupar tots aquests projectes. I a la vegada, tots aquests projectes els volem desenvolupar aprofundint en la nostra aposta per un govern de l’EMD obert, transparent i participatiu i per tant, comptant amb tots vosaltres!