Ha arribat el moment d’acomiadar la legislatura. Malgrat que encara manca celebrar un últim ple el dia 14, a partir de demà dia 8 de maig ja comença el període de campanya electoral i per tant el primer mandat d’aquest govern haurà acabat.

Com ja he repetit més d’un cop han estat quatre anys difícils. Però, tot i les dificultats, des del govern hem complert amb escreix amb el projecte polític amb el qual ens vàrem presentar. Concretament hem aconseguit complir amb el 95% del nostre programa, inclosos els grans projectes i les actuacions més urgents.

Ha estat una feina col·lectiva que hem dut a terme entre tots. Ho hem pogut fer gràcies a un equip compromès, als treballadors i treballadores de l’EMD, i a la col·laboració de les associacions i entitats i en general de tots els valldoreixencs i valldoreixenques.

Hem governat amb la voluntat de tirar endavant els diferents projectes per construir el Valldoreix d’avui i el de demà, i ho hem fet sempre amb l’objectiu d’implicar els veïns i veïnes en totes les decisions importants que calia prendre.

Moltes gràcies per la confiança dipositada en l’equip de persones que hem estat servei de l’EMD de Valldoreix i de tots vosaltres.