El final de l’estiu i la tornada a la rutina a Valldoreix es veia un any més incentivada per la celebració de la Festa Major de la vila, la festa de la ciutadania i de les entitats i associacions de Valldoreix. En aquesta ocasió, i per primer cop des de fa molts i molts anys, el parlament del president no ha estat marcat per l’anhel de la desaparició de les línies d’alta tensió i el desmantellament de les torres elèctriques. Enguany ens hem recordat de les línies i les torres elèctriques per posar de relleu que ja no existeixen i que amb elles també ha desaparegut una gran hipoteca, tan per a la salut dels valldoreixencs com per al paisatge del nostre poble.

La Festa Major 2015 ha tornat a ser un exemple de la força del múscul associatiu i cívic de Valldoreix. Totes les entitats i associacions de caràcter veïnal, cultural, esportiu i un gran nombre de ciutadans a títol personal s’han implicat per confeccionar un programa d’actes adaptat a tots els gustos, edats i sensibilitats. Una proposta de programa transversal i integradora que ha mobilitzat un gran nombre de veïns que han omplerts tots els espais on se celebraven actes de la festa gran de Valldoreix.

I si la gran participació ciutadana ha estat un dels aspectes destacats del la Festa Major, sense dubte l’altre ha estat el civisme impecable amb què s’han comportat tots aquells que han pres part de qualsevol dels actes programats. Des de l’EMD-Valldoreix vam fer una crida a la ciutadania en el sentit de viure les festa gran de la vila amb tota la intensitat, però en tot moment dins dels límits del respecte i el civisme. En aquest sentit felicitem a tots els veïns i persones de fora de Valldoreix que han pres part de la Festa Major perquè gràcies al seu comportament exemplar no s’ha registrat cap incidència destacable.

La Festa Major 2015 ha estat un èxit esclatant i si ha estat així és pel treball conjunt fet entre tots, des dels treballadors de l’EMD de Valldoreix, els cossos policials, Protecció Civil, la Creu Roja… i sobretot per la col·laboració i la confiança que ens heu mostrat tots i cada un dels valldoreixencs i valldoreixenques.

Gràcies per fer-ho possible.