Millorem amb tu Valldoreix és un procés de participació  que té per objecte detectar millores i mancances als barris de Valldoreix copsades des de l’òptica de la ciutadania.

L’objectiu que perseguim l’EMD de Valldoreix amb aquest projecte és apropar l’administració al ciutadà i poder detectar de primera mà totes aquelles petites qüestions que per la seva incidència, molts cops aïllada, no arriben a posar-se en coneixement de l’administració, però que afecten el dia a dia del veïnat. Les trobades es desenvoluparan a peu de carrer des d’on jo com a President i membres de l’equip de govern, podrem percebre en primera persona quines són les necessitats dels diferents col·lectius de la vila.

Les trobades que tindrem amb els veïns i veïnes començaran ja aquest mes d’octubre, el dia 29, quan des de les 16:30 fins a les 19:00 hores es visitaran el Complex Esportiu, l’Escola Ferran i Clua i el seu parvulari i l’Escola Bressol. La segona de les trobades serà el 5 de novembre de 17:00 a 19:00 hores amb els veïns del barri de Ca n’Enric-La Miranda.

El 26 de novembre de 17:00 a 19:00 hores serà el barri del Regadiu la tercera parada d’aquesta primera ronda de visites, mentre que serà el 3 de desembre, en el mateix horari, ens desplaçarem al barri de Can Cadena per prendre nota de les necessitats del teixit comercial de la zona.

Les dues darreres visites seran el 10 i 17 de desembre, també de 17:00 a 19:00 hores, anirem als barris de Rossinyol i de nou a Can Cadena respectivament, on en aquesta ocasió se centrarà en les opinions i suggeriments veïnals i no tant en les estrictament comercials.

Amb aquestes visites es tancarà la primera fase del procés participatiu, que a partir d’aleshores analitzarà i posarà fil a l’agulla als suggeriments i mancances dels veïns. La iniciativa, però, tindrà continuïtat al llarg de tot el mandat i es visitaran tots els barris de Valldoreix per desenvolupar la mateixa tasca feta durant aquesta primera fase.

Calendari Millorem amb tu 2015