Avui inauguro aquest nou espai de comunicació que espero esdevingui un lloc de trobada amb els valldoreixencs i valldoreixenques.

Fa temps que penso que cal millorar els canals de comunicació entre l’EMD i els veïns. Entenc que l’única forma de fer bona política és estar a prop de la ciutadania. Escoltar-la, acostar-li el dia a dia de la Vila, i integrar-la al màxim en les decisions que es prenen a través de diferents processos de participació. Ara les noves tecnologies ens permeten avançar en tots aquests objectius, i és per això en els pròxims dies anunciarem novetats com una App d’informació ciutadana, i d’altres.

De moment un primer pas és aquest bloc. Aquí explicaré bona part de la meva tasca i la del govern de l’EMD, farem un repàs als fets més rellevants de l’actualitat de la Vila, exposaré els reptes de futur que tenim a Valldoreix, i també escriuré sobre el meu posicionament respecte a temes d’àmbit local o nacional. A més, podreu consultar les meves intervencions als mitjans de comunicació i el calendari d’actes als quals tinc previst assistir i participar.

Però el bloc no és només un altaveu perquè jo digui la meva. També és un punt de trobada on podeu dir-hi la vostra, ja sigui posant-vos en contacte amb mi o bé apuntant-vos a “Un cafè amb el President”. I si ho preferiu també em podeu trobar a twitter on també hi he obert un perfil.

Com veieu estaré present a la xarxa posant en marxa diferents eines. És una realitat que la gent cada dia ens comuniquem cada dia més a través del món digital, així que ni jo, a títol personal, ni aquest govern, hi podíem faltar. Ens llegim!